Image
Top
Menu

HIP DESIGN studio designed concept for a restaurant that occupies two levels -01 and 00 of the building behind tenement house at Nowy Świat 64 street. The aim of this realisation was to showcase how effectively and attractively level -01 can be used. Entrances to this restaurant are place on both storeys therefore access to basement is easier. Impressive staircase along with vertical green wall and water tank not only makes visitors come down but actually make lower level more desired. Interior design of this restaurant is kept in rather dark colours making atmosphere there more enigmatic. Its raw vibe and simplicity of shades became a perfect background for innovative tables that transform into decorative wall and celling panels. The whole space division was based upon geometrical, simple shapes making functional layout clear. Interior design astonishes and intrigues guests by its different architecture.